Дијалог младих са министром омладине и спорта – Са младима, за младе

Министар омладине и спорта Вања Удовичић учествовао је у дијалогу са представницима Кровне организације младих Србије и младима из организација цивилног друштва. Главне теме дијалога биле су унапређење положаја младих и њихово активно учешће у процесима доношења свих одлука.

„Наставићемо да пружамо континуирану подршку младима и у временима изазова са којима се цео свет сусреће. Ту смо да у непосредном дијалогу подстакнемо младе да са нама отворено деле своје идеје. Дијалог са младима је кључан за даље развијање и продубљивање поверења. Предуслов за успешну сарадњу на пољу омладинске политике је да се чујемо, а услов да се разумемо. Министарство омладине и спорта подржава низ пројеката којима се подстичу развој и иницијативе младих, што ћемо наставити и убудуће”, истакао је министар Удовичић након разговора са младима.

Дијалог младих са министром омладине и спорта је активност која је предвиђена у склопу пројекта ”Млади имају предност”, који Кровна организација младих Србије реализује уз подршку Министарства омладине и спорта.

Дијалог се одржао у онлајн формату, путем „Zoom” платформе, а сам догађај се  преносио на друштвеним мрежама КОМС-а.

 

Top