Rezultati javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program Evropske unije i programe prekogranične saradnje

Ministarstvo omladine i sporta donelo je odluku o dodeli finansijskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program Evropske unije i programe prekogranične saradnje.

S ciljem unapređenja međunarodne i regionalne saradnje u oblasti omladine i osnaživanja mladih za veće učešće u društvu i međunarodnoj zajednici, kao i stvaranja uslova za sufinansiranje projekata odobrenih od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program EU i programe prekogranične saradnje, koji su usmereni ka aktivnom učešću mladih u realizaciji Nacionalne strategije za mlade za period od 2015. do 2025. godine u oblasti međunarodne saradnje, Ministarstvo omladine i sporta je u okviru Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program EU i programe prekogranične saradnje koji je raspisan 6. aprila 2022. godine, na osnovu predloga komisije, od pristiglih osam predloga, odabralo pet projekata koji će se finansirati u ukupnom iznosu od 3.800.000,00 dinara.

Čestitamo svima kojima su odobreni projekti i želimo puno uspeha u njihovom sprovođenju.

Rezultate Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program Evropske unije i programe prekogranične saradnje možete preuzeti OVDE.

 

Top