Poseta ministra Udovičića Republici Srpskoj

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se u Banjaluci sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i ministarkom za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske Sonjom Davidović povodom nastavka bogate saradnje kroz niz zajedničkih projekata iz oblasti omladine i sporta.

”Nastavićemo da budemo podrška jedni drugima, da delimo iskustva i zajedno prevaziđemo sve izazove koji su pred nama. Nastojaćemo da ojačamo i produbimo saradnju u sistemu sporta i omladine u budućnosti, čime ćemo još više učvrstiti neraskidivu vezu između Republike Srbije i Republike Srpske”, istakao je ministar Udovičić.

Nakon toga, ministar Udovičić je sa ministarkom Davidović posetio i skoro otvoreni Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske i razgovarao sa predstavnicima Teniskog saveza Republike Srpske.

Ministar Udovičić se tokom svoje posete sastao i sa predstavnicima Univerziteta u Banjaluci i posetio Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta, koji poseduje bogatu zbirku sportskih eksponata, među kojima su mnogobrojni dresovi i sportska oprema poznatih sportista Republike Srbije.

 

Top