Ministar Vanja Udovičić čestitao Međunarodni dan studenata – Ne odustajte od svojih ciljeva, jer su vaša energija i kreativnost dovoljni da svaki dan učinite svojim danom

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je studentima Međunarodni dan studenata, poželevši im da uvek tragaju za novim znanjem i neguju svoje talente.

„Dragi studenti, želim vam srećan Međunarodni dan studenata. Studentski dani su jedan od najlepših perioda u životu svakog od nas. To su dani u kojima stičemo prijateljstva za ceo život, akademski se usavršavamo, postajemo bolji ljudi i prihvatamo se odgovornosti i obaveza. U periodu izazova sa kojima se suočavamo treba da svi zajedno budemo solidarni i odgovorni, da se usredsredimo na sticanje novih znanja i ove dane iskoristimo za lični napredak, kroz edukaciju, informisanost i negovanje talenata. Nemojte odustajati od svojih ciljeva i ideala, postavljajte ciljeve tako da se drugi ugledaju na vas i znajte da su energija i kreativnost koje imate dovoljni da svaki dan učinite svojim danom”, nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

 

 

Top