Fond za mlade talente na Sajmu stipendija u Kragujevcu

U utorak, 29. oktobra 2019. godine, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, održaće se jedanaesti po redu Sajam stipendija u Kragujevcu pod nazivom „Izaberi stipendiju po svojoj meri”. Sajam će biti održan u holu Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu od 10.30 do 15 časova.

Među dvanaest izlagača koji će ovom prilikom izneti svoje programe studentima i diplomcima Univerziteta u Kragujevcu, kao i prethodnih godina, predstaviće se i Fond za mlade talente, koji će promovisati svoj program stipendiranja najboljih studenata na završnim godinama osnovnih i master akademskih studija u zemlji i najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima.

Uz bogatu ponudu brošura i promotivnog materijala, studentima će tokom trajanja sajma biti na raspolaganju članovi Radne grupe Fonda za mlade talente, koji će odgovarati na pitanja.

Kroz programe stipendiranja najboljih studenata u Republici Srbiji, Fond za mlade talente je pružio finansijsku podršku za 825 najboljih studenata Univerziteta u Kragujevcu, 140 studenata iz Kragujevca dobilo je stipendiju Fonda za master i doktorske studije u inostranstvu, a 269 učenika srednjih škola je nagrađeno za rezultate ostvarene na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Pozivamo sve zainteresovane studente da dođu na sajam i posete štand Fonda za mlade talente Republike Srbije kako bi se informisali o programima stipendiranja u zemlji i inostranstvu.

 

Top