Вести - Април 2015

ИЗВЕШТАЈ О РАДУ МИНИСТАРСТВА ОМЛАДИНЕ И СПОРТА ЗА ПЕРИОД АПРИЛ 2014. – АПРИЛ 2015. ГОДИНЕ

Датум: 29.04.2015 | Категорија: Активности,

Поштовани, у даљем тексту се налази Извештај о раду Министарства омладине и спорта у претходних годину дана.
Детаљније

Удовичић: Желим да чујем глас са терена!

Датум: 29.04.2015 | Категорија: Активности,

Jавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Сомбору. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и преко стотину учесника.
Детаљније

Удовичић доделио уговоре о стипендирању у Новом Пазару

Датум: 24.04.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић уручио је уговоре стипендистима Фонда за младе таленте у Новом Пазару. Свечана додела уговора о стипендирању одржана је у Културном центру
Детаљније

Удовичић: Жеља је да спорт не буде привилегија, већ да буде доступан свим грађанима

Датум: 24.04.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Jавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Новом Пазару. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и око 100 учесника.
Детаљније

Одржана Јавна расправа о Нацрту закона о спорту у Звечану

Датум: 23.04.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Прва јавна расправа о Нацрту закона о спорту одржана је данас у Звечану. Јавној расправи присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић, државни секретар за спорт Предраг Перуничић, помоћник министра за спорт Урош Зековић, остали чланови Радне групе за израду Нацрта закона о спорту и преко 70 учесника.
Детаљније

Удовичић доделио уговоре о стипендирању у Косовској Митровици

Датум: 23.04.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта и председник Фонда за младе таленте Вања Удовичић уручио је уговоре стипендистима Фонда за младе таленте у Косовској Митровици. Свечана додела уговора о стипендирању одржана је у Свечаној сали Ректората Универзитета у Приштини.
Детаљније

Боровчанин: Студенти могу да мењају Србију!

Датум: 22.04.2015 | Категорија: Омладина,

Државни секретар за омладину Ненад Боровчанин изјавио је данас да су нас последњих деценија поплавили нестручност, незнање и неморал који су оставили дубок траг и огромну количину друштвеног муља. Отварајући „Привредни форум младих 2015“, Боровчанин је поручио да младе генерације могу да очисте Србију и себи обезбеде нормалну будућност.
Детаљније

Oдржана конференција "Дивац омладински фондови"

Датум: 22.04.2015 | Категорија: Омладина,

Помоћник министра Снежана Клашња отворила је данас, 21. априла, конференцију „Дивац омладински фондови“, која је одржана у Импакт Хубу у Београду.
Детаљније

Потписан Споразум о сарадњи Фонда за младе таленте и Политике

Датум: 22.04.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и директорке Политике Мира Глишић – Симић и Нина Самарџић, потписали су Споразум о пословној сарадњи Фонда за младе таленте и Политике.
Детаљније

Страница 1 од 4

Архива вести