Вучић и Удовичић примили српске спортисте, освајаче европских и светских медаља

 „Поносни смо на све вас јер сте Србију представљали на најбољи начин. Хвала вам на до сада постигнутим резултатима и желим вам да сви освојите медаље у Рију“, рекао је премијер Србије Александар Вучић.

Министар Удовичић истакао је да ће држава наредне године обезбедити још боље услове за наше спортисте.

Александар Вучић и Вања Удовичић

„Оно што је до државе све смо испунили. Исплатили смо све награде, испунили све обавезе, водимо системску бригу о савезима и верујем да то доприноси оваквим резултатима“, рекао је Удовичић и поручио спортистима и спортисткињама да је на њима сада још веће бреме.

Александар Вучић и Вања Удовичић

„Поносни смо на све што сте учинили за Србију и српски спорт до данас и верујем да ће се тако наставити и у будућности. Сада је на вама да освајате још веће медаље, да напредујете свом снагом, а држава ће увек бити ту да вас подржи“, нагласио је Удовичић.

Александар Вучић и Вања Удовичић

Мaја Огњеновић, Милош Васић и Марко Новаковић обратили су се присутнима у име одбојкашке, веслачке и кајакашке репрезентације. Они су се захвалили Влади Србије и Министарству омладине и спорта на свему што чине за њих, на добрим условима за припреме, брзом исплаћивању награда и истакли су да ће дати све од себе да нас обрадују у наредне године на Олимпијским играма у Рију.

Top