Вучић и Удовичић примили Ивану Шпановић

Премијер је честитао Ивани Шпановић на освојеној медаљи, изразио уверење да ће, као врхунска атлетичарка, наставити истим темпом и пожелео јој много успеха на наредним такмичењима. „Уверен сам да ће нас Ивана на предстојећим Олимпијским играма у Рију представљати у најбољем светлу и надам се  новој медаљи“, изјавио је премијер Вучић и нагласио да ће Влада Србије обезбедити најбоље могуће услове за припреме спортиста за наредне Олимпијске игре.

Пријему је присуствовао и министар омладине и спорта Вања Удовичић. “Поносан сам на Ивану због свега што је постигла, показане борбености, упорности и жеље – то је оно што одликује врхунске спортисте и због тога је она у самом светском врху. Када се од ње највише очекивало победила је себе, померила границе и апсолутно не сумњам да ће нас обрадовати и дуго очекиваним олимпијским сјајем у атлетици“, изјавио је током пријема министар Удовичић.

Ивана Шпановић и њен тренер Горан Обрадовић захвалили су премијеру Вучићу и министру Удовичићу на подршци коју Влада Србије пружа спортистима.

Top