Удовичић доделио Специјално признање у области спорта Лаловићу и Кићановићу!

„Хвала вам на свему што сте учинили и што чините за српски спорт. Ваша посвећеност томе значајна је не само за спорт уопште, већ и за све наше спортисте и управо се, у години када је освојен рекордан број медаља, умногоме огледа ваша заслуга у свим успесима који су остварени“, рекао је Удовичић присутнима у дому Народне Скупштине међу којима су били представници свих спортских савеза.

udovicic5

Он је истакао велики значај највећег спортског догађаја године – Сајма спорта, који је ове године сјајно организован и уз то забележио рекордну посећеност, скоро дупло већу него прошле године. То је био довољан показатељ, како каже Удовичић, рада и труда који сви улажу како би српски спорт, уједно и најбољи бренд Србије, био поднигнут на виши ниво, и то нарочито пред олимпијску годину која нас очекује.

deca

„Наредне године главни циљ су нам Олимпијске игре у Рију и сва снага и пажња је усмерена ка томе. С обзиром на то да сви знамо колики је значај ових такмичења, очекујем подршку и посвећеност свих вас како бисмо се 2016. године радовали још већим успесима“, нагласио је Удовичић.

Top