Удовичић дочекао такмичаре Специјалне Олимпијаде

,,Желим да вам честитам на огромном успеху који сте постигли! Показали сте велику снагу и храброст, померили границе и Србију још једном довели на врх света! Својим успесима доказали сте да је спорт наш најбољи бренд. Неизмерно сам поносан на све вас“, поручио је Удовичић нашим спортистима.

Он се подсетио атмосфере пред њихов одлазак и истакао да му је веома драго што је Влада препознала значај одласка наших спортиста на ово такмичење.

,,Све спортисте третирамо једнако и свима пружамо пуну подршку за остварење највиших спортских циљева. Држава је у потпуности финансирала пут наших спортиста у Лос Анђелес и поносан сам на то што је тако велики број њих представљао Србију на Летњим Олимпијским играма. Оправдали сте поверење које смо вам указали на самом почетку и још једном нашу државу представили на најбољи могући начин. Желим вам пуно успеха у наредним такмичењима“, рекао је Удовичић.

Министар је истакао да су ову годину обележили велики спортски успеси.

,,Да ми је неко причао да ћемо два пута постати прваци света у фудбалу, и то у истој години – не бих веровао. Ви сте надмашили сва очекивања и одличним резултатима започели још један спортски месец. Надам се да ћемо се и у наредним недељама радовати као данас и свих претходних месеци!“

Top