У КОРАК СА ШАМПИОНСКИМ ЦИЉЕВИМА - за спорт доступан свима и увек

Министар Удовичић данас је посетио спортски центар „Милан Гале Мушкатировић”, где је у координацији Министарства омладине и спорта и Ватерполо савеза Србије постављен балон на базену.

Том приликом министар се уверио у одличне услове за тренирање и рекреативно бављење спортом који новопокривени олимпијски базен нуди.

„Посебно ми је задовољство, као бившем капитену, што сам данас на тренингу сениорске ватерполо репрезентације која и овде у новоотвореном балону спортског центра „Милан Гале Мушкатировић” од сада има најбоље услове за припреме и тренинг током целе године. Овакви пројекти обезбеђују не само бављење врхунским, већ и рекреативним спортом. Министарство омладине и спорта ће наставити са улагањем у спортску инфраструктуру, јер улагање у спорт је инвестиција за будућност и у спорту, али и у здравственом смислу”, изјавио је министар Удовичић.

Балон којим је прекривен спољни олимпијски базен СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић” дао је додатну вредност том објекту, пружајући могућности да професионални спортисти и рекреативци имају идеалне услове за бављење спортом током целе године.

 

Top