Спортисти су најбољи амбасадори Србије у свету

Вучић је на пријему, који је уприличен поводом резултата које је ова спортисткиња остварила у овој години, исказао захвалност параолимпијцима на изванредним резултатима, и поручио да је наша земља поносна на све своје спортисте. Он је навео да су спортисти заслужни за то што углед Србије у свету расте, и истакао да ће Влада наставити да подржава наше спортисте.

Прeмијер је изнео очекивање да ће српски спортисти донети велики број медаља са Олимпијских игара у Рио де Жанеиру 2016. године.

Удовичић је подсетио на то да је стонотенисерка Перић-Ранковић ове године освојила шест златних и једну сребрну медаљу, и изразио наду да ће она наставити да ниже успехе.  Перић-Ранковић је исказала захвалност целом свом тиму који јој је помогао да дође до награда.

Пријему су присуствовали и селектор параолимпијске репрезентације у стоном тенису Златко Кеслар и председник Параолимпијског комитета Зоран Мићовић.

Светска стонотениска федерација изабрала је Перић-Ранковић за најбољу стонотенисерку са инвалидитетом на свету у 2015. години. То је први пут да наша земља има најбољег спортисту на свету у стоном тенису, али и у параолимпијском спорту

Top