Резултати Јавног конкурса за суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије и других међународних донатора

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за програме и пројекте у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије и других међународних донатора.

С циљем унапређења међународне и регионалне сарадње у области омладине и оснаживања младих за веће учешће у друштву и међународној заједници, као и стварања услова за суфинансирање пројеката одобрених од стране Европске комисије и других међународних донатора, који су усмерени ка активном учешћу младих у реализацији Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2025. године у области међународне сарадње, Министарство омладине и спорта је у оквиру Јавног конкурса за суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије и других међународних донатора који је расписан 18. августа 2017. године, на основу предлога комисије, од пристиглих 8 предлога, одабрало 6 пројеката који ће се финансирати у укупном износу од 2.489.500,00 динара.

Резултате јавног конкурса можете преузети ОВДЕ.

Top