Резултати јавног конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм Европске уније и програме прекограничне сарадње

Министарство омладине и спорта донело је одлуку о додели финансијских средстава за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм Европске уније и програме прекограничне сарадње.

С циљем унапређења међународне и регионалне сарадње у области омладине и оснаживања младих за веће учешће у друштву и међународној заједници, као и стварања услова за суфинансирање пројеката одобрених од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм ЕУ и програме прекограничне сарадње, који су усмерени ка активном учешћу младих у реализацији Националне стратегије за младе за период од 2015. до 2025. године у области међународне сарадње, Министарство омладине и спорта је у оквиру Јавног конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм ЕУ и програме прекограничне сарадње који је расписан 22. фебруара 2021. године, на основу предлога комисије, од пристиглих девет предлога, одабрало пет пројеката који ће се финансирати у укупном износу од 3.000.000,00 динара.

Честитамо свима којима су одобрени пројекти и желимо пуно успеха у спровођењу истих.

Резултате Jавног конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката у областима омладинског сектора који су одобрени од стране Европске комисије кроз Еразмус+ програм Европске уније и програме прекограничне сарадње можете преузети ОВДЕ.

Top