Пријем за златне веслаче у Министарству омладине и спорта

„Овим златом нећемо завршити ову сезону, тек сад ћемо да стиснемо још јаче. Идемо на припреме за Светско првенство које се одржава у августу и тамо ћемо покушати да уђемо у финале и да узмемо неку медаљу“, поручио је Душан Богичевић који је захвалио и публици која их је на Ади бодрила до победе.

Веселин Савић истакао је значај подршке Министарства омладине и спорта, које је препознало њихов труд, пожртвовање и упорност, и пружило финансијску помоћ која им је омогућила услове да тренирају и дођу до медаље.  

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је двојцу без кормилара на феноменалном успеху, као и Веслачком савезу на одличној организацији Европског првенства у Београду.

„Поносан сам на стварно изванредан резултат, јер се показало да су ови момци, али и други тамкичари из Веслачког савеза, претенденти за освајање неке од медаља на Олимпијским играма у Рију. Знам да ће дати све од себе да и на предстојећим такмичењима на исти начин оправдају поверење државе и навијача“, рекао је министар Удовичић.

Top