Последња провера Спенса пре Првенства Европе у рвању

Министар омладине и спорта Вања Удовичић, председник Покрајинске владе и председник Организационог одбора Првенства Европе у рвању за сениоре Игор Мировић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и председник Рвачког савеза Србије Жељко Трајковић, обавили су данас последњу проверу објеката Спенса уочи Првенства које ће се одржати у Новом Саду од 2- 7. маја.

 „Србија је данас увелико позната по организовању великих међународних спортских такмичења и ово је  још једна сјајна прилика за промоцију спорта али и Новог Сада и Србије. Очекује се долазак око 1000 страних такмичара и делегата из 40 земаља и исто толико посетилаца, а љубитељи рвања имаће прилику да потпуно бесплатно прате борбе европских рвачких асова“, нагласио је министар Удовичић

Не постоји лепши осећај од тога да се бориш за медаљу у својој земљи, пред својим навијачима. Давору, нашем олимпијском шампиону, Фрису, Максимовићу и осталим рвачима желим пуно успеха и верујем да ће нас обрадовати медаљама, рекао је за крај министар Удовичић.

Као председник Организационог одбора Првенства, председник Покрајинске владе Игор Мировић захвалио се Министарству омладине и спорта и Граду Новом Саду на финансијској, техничкој и свакој другој подршци коју су пружили приликом припрема за велико такмичење.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је рекао да је Нови Сад  и Спенс спремно дочекују једно од највећих спортских такмичења у Србији у овој години. 

Top