Перуничић примио освајаче медаља на Светском купу у кајаку

Државни секретар у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић примио је данас кајакашке репрезентативце Србије Оливеру и Николину Молдован, Симу Болтића и Владимира Торубарова који су прошлог викенда освојили сребрне медаље на Светском купу у Милану. 

Честитајући кајакашким шампионима на великом успеху који су постигли и резултатима које су остварили, Перуничић је истакао да су они најбољи показатељ да не морамо да бринемо за будућност српског спорта. 

Он је подсетио да је Министарство омладине и спорта прошле године уврстило кајак у прву категорију спортова, што значи да се за тај спорт издвајају значајнија средства и да се финансира већи број стипендиста.

"Желим вам да наставите да постижете успехе на такмичењима која су пред вама, а подршка Министарства и државе неће изостати", поручио је Перуничић. 

Састанку је присуствовао и тренер Драган Плавшић који се захвалио Министарству на подршци коју пружа кајакашима. Репрезентативци Србије најавили су такмичења која их очекују у наредном периоду – Светски куп у Сегедину, Европско првенство у Немачкој, као и Трофеј Београда.
Top