Oтворeн мултифункционални терен у Тителу

„Изградњом оваквог терена остварујемо главни циљ Министарства омладине и спорта - развијање и ширење спортске инфраструктуре. Желимо да децентрализујемо спорт градећи терене широм Србије, и да учинимо спорт доступним свој деци, али и врхунским спортистима, како би имали што боље услове“, рекао је Удовичић.

Titel, multifunkcionalni teren 1

Он је подсетио да је ове године изграђено неколико трим стаза попут оних у Тутину и Крушевцу, отворен нови олимпијски базен у Руми, као и да је у току изградња спортских центара у Врњачкој Бањи, Караташу и атлетске дворане у Београду.

Titel, volonterski kamp 1

Министар је данас, у пратњи оба државна секретара, Ненада Боровчанина и Предрага Перуничића, посетио и омладински волонтерски камп у оквиру којег је десет младих волонтера радило на преуређивању приобаља Тисе. Ово је један од 30 волонтерских кампова које је Министарство омладине и спорта организовало ове године.

Titel, volonterski kamp

„Кампови су прилика да млади квалитетно и креативно проведу своје слободно време, друже се, стичу нове вештине и знања, али и да својим радом доприносе развоју животне средине и локалне заједнице. Сматрам да млади овде могу да науче нешто новo и стекну велико искуство које касније могу да пренесу својим вршњацима и млађим генерацијама као позитиван и добар пример“, истакао је Удовичић.

Top