Најава јавних конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора

Ове године Министарство омладине и спорта планира да објави следеће јавне конкурсе:

  1. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката за спровођење циљева Националне стратегије за младе
  2. Јавни конкурс за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу

Тим поводом Министарство омладине и спорта објављује предлоге смерница, апликационих формулара и уговора за оба јавна конкурса, којим позива сва заинтересована удружења младих, удружења за младе, њихове савезе и јединице локалне самоуправе да дају своје сугестије, коментаре и питања везана за предлог конкурсне документације.

Молимо вас да своје коментаре, сугестије и питања доставите путем електронске поште на адресу omladina@mos.gov.rs, а најкасније до 10. фебруар 2015. године.

Коначне верзије конкурсне документације као и одговори на питања биће објављени на сајту Министарства омладине и спорта на дан расписивања конкурса.

...

23. фебруар 2014.

Објављен преглед сугестија, коментара и питања достављених по позиву из најаве јавних конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора

По разматрању свих приспелих питања, коментара и предлога, Министарство омладине и спорта је испитало и унапредило своје предлоге, поновним разматањем и усвајањем једног броја сугестија, а све сугестије, коментаре и питања објединило и објављује у одељку: Питања и одговори.

Захваљујемо на одзиву и доприносу у поступку припреме јавних конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора и унапређењу конкурсне документације за 2015. годину.

Позивамо Вас да наставите да пратите званичну интернет презентацију Министарства омладине и спорта и обавештавамо вас да ће Министарство омладине и спорта, Сектор за омладину, објавити јавне конкурсе до краја фебруара месеца.

Top