Министар Удовичић са стрелцима између два хица

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и данас је са нашим спортистима који су у припремном циклусу за Олимпијске игре у Токију. Најбољи стрелци Србије и министар разговарали су директно и отворено о свему важном за њих и на стрелишту, али и ван њега, као и о свим будућим плановима и потребама на путу ка највишем циљу овог лета - олимпијским медаљама за нашу Србију.

„Шампионске медаље стварају само тимови који су одлучни и јаки, који не стају пред изазовима и верују да и знају и могу да стигну до циља. Сваки детаљ је важан, а неретко и одлучујући и зато смо ту да директно комуницирамо о свему и свакодневно. Наши репрезентативци у стрељаштву су решени, мотивисани, вредни и посвећени, а ми смо ту да им пружимо сву могућу подршку, и на терену, али и ван њега, да када је најважније имају мирну руку и хитац који погађа мету”, рекао је, између осталог, министар Удовичић.

Министарство омладине и спорта и кроз никад већу финансијску подршку систему спорта настоји да пружи најбоље услове нашим олимпијцима и онима који се тек боре за освајање квоте за Токио, а министар и лично и непосредно да пружи додатну мотивацију и подстрек, као и да пренесе и своје спортско олимпијско искуство нашим спортистима, јер за најсјајнија одличја услов је тим који је заједно сваког дана и у свему.

Top