Министар Удовичић са средњошколцима, учесницима пројекта „Светионик знања”

Министар омладине и спорта Вања Удовичић разговарао је данас са 40 најбољих учесника из претходне четири генерације пројекта „Светионик знања”, који су том приликом министру представили резултате својих пројеката и упознали га са новим плановима и идејама за будуће активности.

„Ми јесмо, и бићемо и убудуће ту да препознамо и подржимо иницијативе и пројекте који за циљ имају повезивање младих из целе Србије кроз стицање нових знања. Свака идеја претворена у дело у заједници у којој живите, чини је и у садашњости, али и у будућности бољим местом. Искористите усвојено знање и унапређене вештине које сте стекли током реализације овог пројекта за нове идеје, визије и активности којима ћете допринети даљем развоју вашег места, а тиме и наше Србије”, истакао је министар Удовичић.

Уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, пројекат „Светионик знања” је реализован у преко 30 градова Србије, где су кроз четири генерације, средњошколци имали прилику да кроз обуку стекну нова знања о изради пројеката за унапређење заједница у којима живе.

 

Top