Министар Удовичић честитао Жељку Димитријевићу обарање светског рекорда и титулу шампиона Европе и бронзану медаљу Александру Радишићу

Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је нашем прослављеном параатлетичару Жељку Димитријавићу обарање светског рекорда и освајање европског злата у дисциплини бацање чуња, на Европском првенству у Пољској.

„Још једном си показао своју неприкосновеност и да рекорди постоје да би их ти обарао! Поново се српска застава вијори на европској сцени твојом заслугом! Свака част, Жељко, на још једном хицу за историју, за понос и незаборав”, налази се у честитки министра Удовичића.

Честитке су убрзо уследиле и сјајном Александру Радишићу, који је изборио бронзану медаљу за Србију у истој дисциплини.

„Браво, Александре, што си наставио сјајан низ и освојио бронзу, која је пета медаља за Србију на Европском првенству у параатлетици у два дана. Доказао си да је Србији опет место на победничком постољу! Свака част”, налази се у министровој честитки.

Министар Удовичић је честитао и Параолимпијском комитету Србије и стручним штабовима наших параатлетичара на постигнутим изузетним резултатима.

Top