Интернационални митинг као идеална прилика за промоцију Атлетске дворане, Београда и Србије

„Овај митинг је још једна прилика за промоцију Србије, Београда, српског спорта. Наши спортисти имаће прилику да у новој дворани наступају пред домаћом публиком и сигуран сам да ћемо 1. марта присуствовати спортском спектаклу! Атлетска дворана је јединствен објекат у овом делу Европе и драго ми је да ћете сви имати прилике да се, већ сутра, уверите у то“, рекао је Удовичић.

КЗН, Интернационални атлетски митинг, отварање - Атлетска дворана

Он је истакао да велики број такмичења, чији је Србија била домаћини ове године, показује да је наша земља у свету препозната као земља спорта која је спремна за организацију великих такмичења и, како каже Удовичић, земља чији су спортисти најбољи амбасадори.

„Атлетика је добила своју кућу, али се на томе нећемо зауставити, ове године очекује нас и изградња стадиона у Новом Пазару. Желим да наши спортисти имају најбоље услове за припреме у Србији и то смо изградњом ове дворане и постигли, јер наши атлетичари више неће морати да иду у иностранство на припреме“, нагласио је министар омладине и спорта.

КЗН, Интернационални атлетски митинг, отварање - Атлетска дворана

На конференцији за медије о сутрашњем митингу, који је идеална прилика да се спортисте из овог дела Европе упознају са новом Атлетском двораном, говорили су и градоначелник Синиша Мали, председник Атлетског савеза Србије Веселин Јевросимовић, директор митинга Драгутин Топић, и спортисти Ивана Шпановић и Асмир Колашинац.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=A1pMWdlTTbk[/embed]
Top