Државни секретар Милан Савић посетио Ћићевац, Трстеник и Крушевац

Државни секретар Министарства омладине и спорта Милан Савић, помоћница министра за омладину Снежана Жугић и сарадник министра за инфраструктуру Богдан Кнежевић посетили су општине Ћићевац и Трстеник и Град Крушевац. 

Том приликом су заједно са представницима локалне самоуправе предвођени председницом др Мирјаном Кркић и народном посланицом Аном Пешић у Општини Ћићевац обишли Спортски центар Сталаћ - Град Сталаћ, Основну школу "Војводе Пријезда" и простор будуће канцеларије за младе. Договорена је будућа сарадња, пре свега у смислу подршке Министарства омладине и спорта локалној самоуправи за отварање Канцеларије за младе, њено функционисање и даљег спровођења омладинске политике, као и о инфраструктурним пројектима у области спорта.

Представници Министарства омладине и спорта су на састанку са замеником градоначелника Крушевца Александром Јовановићем и помоћником градоначелника за спорт и омладину Владимиром Петровићем разговарали о функционисању Канцеларије за младе Крушевац, омладинској политици и о положају младих у Крушевцу.

У Трстенику је одржан састанак са председницом Општине Трстеник Миленом Турк, помоћником председнице општине Ненадом Смиљковићем и координатором Канцеларије за младе Трстеник Николом Миливојевићем. Главне теме састанка биле су  положај младих, њихово запошљавање, као и потенцијални пројекти у Трстенику. Након састанка представници Министарства омладине и спорта обишли су Канцеларију за младе Трстеник и локацију на којој је Општина Трстеник планира отварање омладинског клуба.

Top