Фонд за младе таленте на Сајму стипендија у Нишу

У петак, 25. октобра 2019. године у Великој сали Универзитета у Нишу, од 10 до 15 часова биће одржан Сајам стипендија. Међу 12 излагача који ће се овом приликом представити студентима и дипломцима Универзитета у Нишу, програм стипендирања представиће и Фонд за младе таленте Републике Србије.

Уз богату понуду брошура и промотивног материјала, студентима ће током трајања сајма бити на располагању чланови Радне групе Фонда за младе таленте, који ће одговарати на питања.

Кроз програме стипендирања најбољих студената у Републици Србији, Фонд за младе таленте је пружио финансијску подршку за скоро 1.700 најбољих студената Универзитета у Нишу, 130 студената из Ниша добило је стипендију Фонда за мастер и докторске студије у иностранству, а 658 ученика средњих школа је награђено за резултате остварене на такмичењима у земљи и иностранству.

Позивамо све заинтересоване студенте да дођу на сајам и посете штанд Фонда за младе таленте Републике Србије како би се информисали о програмима стипендирања у земљи и иностранству.

 

Top