Fond za mlade talente na Sajmu stipendija u Nišu

U petak, 25. oktobra 2019. godine u Velikoj sali Univerziteta u Nišu, od 10 do 15 časova biće održan Sajam stipendija. Među 12 izlagača koji će se ovom prilikom predstaviti studentima i diplomcima Univerziteta u Nišu, program stipendiranja predstaviće i Fond za mlade talente Republike Srbije.

Uz bogatu ponudu brošura i promotivnog materijala, studentima će tokom trajanja sajma biti na raspolaganju članovi Radne grupe Fonda za mlade talente, koji će odgovarati na pitanja.

Kroz programe stipendiranja najboljih studenata u Republici Srbiji, Fond za mlade talente je pružio finansijsku podršku za skoro 1.700 najboljih studenata Univerziteta u Nišu, 130 studenata iz Niša dobilo je stipendiju Fonda za master i doktorske studije u inostranstvu, a 658 učenika srednjih škola je nagrađeno za rezultate ostvarene na takmičenjima u zemlji i inostranstvu.

Pozivamo sve zainteresovane studente da dođu na sajam i posete štand Fonda za mlade talente Republike Srbije kako bi se informisali o programima stipendiranja u zemlji i inostranstvu.

 

Top