Удовичић за РТС: Рекордна година у освајању медаља

"Сајам спорта је идеална прилика да се захвалимо свим нашим спортистима који су нас толико пута ове годинe обрадовали, да се присетимо свих медаља и одличја које су освојили за Републику Србију, али и да се захвалимо систему спорта, свима онима који помажу да српски спорт доминира као што смо управо и урадили ове године", овим речима Удовичић је започео своје гостовање у другом дневнику РТС-а.

Министар омладине и спорта је чињеничним бројкама показао како се системски добар посао у спорту увек може видети кроз врхунске резултате и број медаља и одличја који се константно повећавају. Поређења ради, како каже Удовичић, у овој предолимпијској години освојено је 29 медаља у олимпијским дисциплинама, а 2011. године, пред Лондон, освојено је 12 - савршен показатељ тенденције да српски спорт буде сваке године све бољи и бољи. 

Он је такође, позвао све грађане да посете четврти међународни Сајам спорта од 27. до 29. новембра, а шта вас све чека у Хали 1 Београдског сајма, као и када ће бити усвојен Предлог закона о спорту, погледајте у гостовању министра Удовичића ОВДЕ.

Top