Удовичић: Спремни смо да оборимо рекорд

"На 25 дана од Олимпијских игара можемо рећи да смо на одличном путу да на Олимпијским играма остваримо најбољи резултат до сада. Више пута сам рекао да смо спремни да оборимо рекорд по броју освојених медаља, највише очекујемо од оних који су нас навикли на медаље, али и на оне који су имали невероватне резултате у последње три године, посебно мислим на појединачне спортове", рекао је Удовичић .

Удовичић је истакао да је држава Србија урадила све што је до ње, да су испуњени сви захтеви спортиста и тренера, те да наши спортисти могу спокојно да иду на предстојеће Олимпијске игре.

"Као одговорна влада било би неодговорно да мењамо неке ствари које смо успоставили", истакао је Удовичић и додао да се награде сада исплаћују у рекордном року, а да су повећане новчане награде за медаље на Олимпијским играма.

Удовичић каже и да оптимизам за добре резултате на Олимпијским играма дају и до сада у овој години освојених 20 медаља, што показује да спортисти настављају тренд освајања врхунских резултата.

Он је навео и да је један од главних стратешких циљева да се у Србији организује што већи број међународних такмичења.

Top