Перуничић: Све спремно за турнир борилачких вештина

Перуничић је гостима из Ирана пожелео добродошлицу у Београд и додао да је изузетно почаствован тиме што ће Србија имати прилику да се покаже као успешан организатор и домаћин великог спортског догађаја као што је „13. вече борилачких вештина“.

"Борилачки спортови заступљени су у скоро сваком мањем и већем месту у Србији. Овакви спортови тренирају се са ентузијазмом и поштовањем противника и то су вредности за које се Министарство омладине и спорта залаже", рекао је он.

Тринаесто вече борилачких вештина одржаће се 27. септембра 2014. године у хали Пионир са почетком у 17 часова. Након свечаног отварања почиње Међународни кјокушинкаи турнир Трофеј Београда на коме ће учествовати репрезентације: Србије, Црне Горе, Ирана, Русије, Мађарске, Бугарске и Аустрије. На 13. вечери борилачких вештина, наступиће представници 23 борилачка спорта.

Састанку су присуствовали амбасадор Ирана Majid Fahim Pour, изасланик Министарства спорта Ирана Saeid Jamshid Alashi, председник иранске Кјокушинкаи федерације Masoud Homayounpour Brabnch, шеф иранске Кјокушинкаи федерације Sayed Davood Mohammadi и председник Кјокушинкаи савеза Србије Жарко Петковић.

           
Top