Најуспешнијим средњошколцима Министарство омладине и спорта додељује 1.530 награда

На 97. писаној седници Фонда за младе таленте Републике Србије усвојена је Листа добитника награда на Конкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2019. године.

На Конкурс се пријавило укупно 1.668 ученика средњих школа, а 1.530 кандидата ће добити награду Фонда за успех постигнут на домаћим или међународним такмичењима.

На седници је, такође, донета Одлука о усвајању висине износа новчаних награда на наведеном Конкурсу, по којој ће ученици добити награде у износу до 200.000 динара, у зависности од ранга, односно нивоа такмичења.

Листу добитника награда по Конкурсу можете преузети ОВДЕ. Обавештење о утврђеним износима награда у односу на ниво/ранг такмичења и освојено место по Конкурсу можете преузети ОВДЕ.

Од када је Фонд за младе таленте у надлежности Министарства омладине и спорта награђено је више од 14.200 средњошколаца, који су своје резултате постигли на републичким и међународним такмичењима.

Свим добитницима награде Фонда за младе таленте честитамо и желимо успех у даљем школовању.

 

Top