Министар Удовичић са српским кајакашима

Mинистар омладине и спорта Вања Удовичић и државни секретар Предраг Перуничић, састали су се данас са српски кајакашима који су освојили медаље на Европском првенству у кајаку, које је одржано 15. и 16. јула 2017. године у Пловдиву у Бугарској. Српски тим је  ово првенство завршио са три медаље,  две сребрне и једном брознаном.

Министар Удовичић је честитао кајакашима на освојеним медаљама и пожелео им успех на предстојећем Светском првенству у августу. Током састанка министар је разговарао са спортистима о међународним такмичењима која се организују код нас и са којих се шаље у свет слика да је Србија добар домаћин, већ препознатљива по успешном организовању великих спортских догађаја. 

Сусрету, који је одржан у згради Владе Србије присуствовали су освајачи медаља Марко Томићевић, Миленко Зорић, Марко Драгосављевић и Дејан Пајић, селектор Бора Сибинкић, тренери Огњен Филиповић и Урош Павловић и председник Кајакашког савеза Србије Мирко Нишовић.

Кајакаши су се захвалили Министру Удовичићу, Министарству и Влади Републике Србије на подршци коју имају и на доприносу да се овај спорт развија, а ове бројне медаље су управо потрвда тога.

Top