Министар Удовичић отворио сајам спорта у Лесковцу

У организацији Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије, Спортског савеза oпштине Лесковац и подршку локалне самоуправе, данас је у Лесковцу одржан „Мали сајам спорта“.

Свечаном отварању Сајма присуствовали су министар омладине и спорта Вања Удовичић који је том приликом и отворио Сајам, затим помоћник министра омладине и спорта Дарко Удовичић, председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

„Наравно да су ми важне освојене медаље, и никада бољи резултати у врхунском спорту, али исто тако ми је важно свако дете које оваквим акцијама убедимо да се бави спортом, јер то је показатељ да ће Србија опстати и успети, да ћемо бити земља младих и здравих људи“, истакао је том приликом министар Удовичић.

Неколико стотина деце предшколског узраста, основаца, као и спортиста из клубова са територије Лесковца је затим демонстрирало своје спортско умеће и вештине у спортској дворани „Партизан“.

На штандовима које је на Сајму имало свако спортско удружење са територије града Лесковца, најмлађима су на најбољи могући начин представљени спортови за које могу да се определе и изаберу своју здраву, можда и шампионску будућност!

Top