Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на такмичењима током 2014. године

Конкурс ће трајати до 17. априла 2015. године, а прилику да добију награду Фонда имаће сви ученици средњих школа који су у току календарске 2014. године освојили једну од прве три награде/места на републичким или међународним такмичењима која се налазе у Календару такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2013/2014. и 2014/2015. годину Министарствa просвете, науке и технолошког развоја и Стандардима за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Критеријумима за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања и спорта које је усвојио Фонд.

Овогодишњи конкурс за награђивање ученика средњих школа објављен је у дневном листу „Политика“ као и на интернет страници Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте www.mos.gov.rs/dositeja.

Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, Критеријуме за награђивање ученика средњих школа у области физичког васпитања, Стандарде за рангирање такмичења у земљи и иностранству у области музичке и балетске уметности и Календар такмичења и смотри ученика средњих школа за школску 2013/2014. и 2014/2015. годину Министарствa просвете и науке можете преузети ОВДЕ.

Top