Vesti - Jul 2014

Udovičić: Sve spremno za privatizaciju klubova

Datum: 31.07.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić rekao je da je to ministarstvo uradilo veliki posao kada je reč o privatizaciji u sportu. On je naveo da je ministarstvo na čijem je čelu, vodeći računa o potrebama srpskog sporta, pripremilo sve predloge i modele privatizacije i da je "na Vladi da da konačnu reč".
Detaljnije

Javna rasprava o predlogu Nacionalne strategije za razvoj sporta za period 2014 - 2018. godine i Akcionog plana za njenu primenu

Datum: 31.07.2014 | Kategorija: Sport,

Javna rasprava o Predlogu nacionalne strategije razvoja sporta u Republici Srbiji za period 2014. - 2018. godine i Akcionog plana za njenu primenu sprovodi se do 31. avgusta 2014. godine.
Detaljnije

Peruničić: Velika svetska kompanija otvorila vrata srpskim studentima

Datum: 29.07.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić prisustvovao je pokretanju projekta kompanije Huavei „Telecom Seeds for the Future“, u okviru koga će studenti iz Srbije prvi put otići na stručno usavršavanje u Kinu.
Detaljnije

Borovčanin u poseti učesnicima rok akademije

Datum: 28.07.2014 | Kategorija: Omladina,

U susret 48. Gitarijadi, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin posetio je danas u Zaječaru učesnike rok akademije.
Detaljnije

Prijavite se za prvi globalni forum o omladinskim politikama

Datum: 28.07.2014 | Kategorija: Omladina,

U Bakuu će 28-30. oktobra pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Azerbejdžan, u sklopu azerbejdžanskog predsedavanja Komitetom ministara Saveta Evrope, biti održan prvi Globalni forum o omladinskim politikama. Koorganizatori Foruma su Kancelarija specijalnog izaslanika za mlade generalnog sekretara Ujedinjenih Nacija, UNESKO, UNDP i Savet Evrope, a isti će okupiti preko 700 kreatora politika, predstavnika civilnog društva, stručne javnosti, eksperata, parlamentaraca i različitih međunarodnih partnera iz više od 150 zemalja.
Detaljnije

Jednaka briga o svim klubovima u Srbiji

Datum: 28.07.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas u Nišu FK “Radnički” gde je s rukovodstvom kluba razgovarao o transformaciji i profesionalizaciji sportskih klubova. Udovičić je istakao da će država u ovom procesu podjednako voditi računa o svim klubovima u Srbiji.
Detaljnije

Udovičić čestitao vaterpolistima osvajanje evropskog zlata

Datum: 27.07.2014 | Kategorija: Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je vaterpolistima Srbije osvajanje evropskog zlata u velikoj pobedi nad reprezetnacijom Mađarske.
Detaljnije

Svečano otvorena 9. smotra izviđača Srbije

Datum: 27.07.2014 | Kategorija: Omladina,

Ovog vikenda u Beloj Crkvi svečano je otvorena 9. smotra izviđača Srbije. Manifestaciju, na kojoj učestvuje oko 1500 mladih iz Srbije i još trinaest zemalja, otvorila je Snežana Klašnja, pomoćnik ministra za omladinu.
Detaljnije

Udovičić čestitao vaterpolistima ulazak u finale

Datum: 25.07.2014 | Kategorija: Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras vaterpolistima Srbije veliku pobedu nad reprezetnacijom Crne Gore i ulazak u finale Evropskog prvenstva.
Detaljnije

Stranica 1 od 3