Вести - Октобар 2015

Клашња: Приоритет је сарадња KЗМ са локалним институцијама пружаоцима услуга за младе

Датум: 30.10.2015 | Категорија: Омладина,

Помоћница министра за омладину, Снежана Клашња и шеф Одсека за сарадњу са канцеларијама за младе и удружењима посетиле су данас у Суботици семинар намењен кородинаторима војвођанског региона који има за циљ подстицање успостављања сарадње канцеларија за младе са локалним институцијама пружаоцима услуга за младе.
Детаљније

Помоћница министра за омладину отворила догађај „Са привредом на ти: млади и посао“

Датум: 29.10.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Помоћница министра за омладину Снежана Клашња, 28. октобра 2015. године у просторијама Импакт Хаб-а, званично је отворила "Youth2Business" догађај “Са привредом на ти: млади и посао” у организацији Београдске отворене школе.
Детаљније

Удовичић честитао параолимпијцима освајање медаља на СП у ателтици

Датум: 29.10.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Српски параолимпијци су у четири наступа сваки пут били успешни, и четири пута су се попели на постоље па ће са Светског првенства у атлетици за особе са инвалидитетом, из Катара у Србију донети бар четири медаље.
Детаљније

Перуничић отворио Светско првенство у кик боксу

Датум: 28.10.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић свечано је отворио Светско првенство у кик боксу, у хали Пионир.
Детаљније

Златна светска јуниорка у спортском пењању Сташа Гејо на пријему код Зековића

Датум: 28.10.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Помоћник министра за спорт у Министарству омладине и спорта Урош Зековић примио је данас српску јуниорку која је освојила две златне медаље на Европским куповима и једно злато на Светском купу у спортском пењању ове године, Сташу Гејо, заједно са представницима Спортско пењачког Савеза Србије.
Детаљније

Перуничић отворио обуку „Планирање и спровођење Програма развоја спорта у јединицама локалне самоуправе“

Датум: 27.10.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић отворио је прву обуку „Планирање и спровођење Програма развоја спорта у јединицама локалне самоуправе“, у Градској кући, у Зрењанину.
Детаљније

Удовичић: Бесплатан спорт мотивација за све младе

Датум: 25.10.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Mинистар омладине и спорта Вања Удовичић присуствовао је данас свечаној церемонији затварања првог бесплатаног турнира удружења СОФА (Студентске и омладинске физичке активности) – СОФА Опен турнир.
Детаљније

Из детињства директно у одрасло доба – имају ли Роми право на младост?

Датум: 24.10.2015 | Категорија: Активности, Омладина,

Неопходност подизања значаја питања Рома у омладинској политици паралелно са наглашавањем омладинске компоненте у политици социјалног укључивања Рома (тзв. double mainstreaming) једна је од препорука са Омладинске ромске конференције (Roma Youth Conference) одржане у Будимпешти у Европском омладинском центру од 19. до 22. октобра 2015. године.
Детаљније

Удовичић отворио Националну конференцију наставника у Крагујевцу

Датум: 24.10.2015 | Категорија: Активности, Омладина, Спорт,

Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је данас у Крагујевцу отворио Годишњу конференцију наставника, који у својим редовима спроводе програме предузетничког образовања Достигнућа младих.
Детаљније

Перуничић на отварању кроса РТС у Рековцу

Датум: 24.10.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић поручио је, отварајући крос РТС у Рековцу, да су рекреација, физичка активност и подстицање грађана на бављење спортом од великог значаја за здравље нације.
Детаљније

Страница 1 од 5

Архива вести