Vesti - April 2015

BOROVČANIN: EVROPSKI SISTEM NAM TREBA ZA DOBRO MLADIH!

Datum: 30.04.2015 | Kategorija: Omladina,

Državni sekretar za omladinu Nenad Borovčanin izjavio je danas u Briselu da EU nije uslov niti ucenjivač, već sistem koji nam je preko potreban za dobro mladih generacija. Govoreći na Pododboru za istraživanje, inovacije, informaciono društvo i socijalnu politiku, Borovčanin je primetio da su to one zemlje i onaj sistem u koji mladi iz Srbije žele da odu, jer ga nemaju kod svoje kuće.
Detaljnije

Završena konferencija projekta "Edukacijom do posla"

Datum: 30.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Pomoćnik ministra Snežana Klašnja, posetila je juče, 28.aprila, grad Zrenjanin povodom obeležavanja završetka projekta „Edukacijom do posla“, koji je finansiran od strane ministarstva u iznosu od 7.102.000,00 din.
Detaljnije

Udovičić: Novim zakonom o sportu podižemo lestvicu stepen više

Datum: 30.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Boru. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i preko 80 učesnika.
Detaljnije

IZVEŠTAJ O RADU MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA ZA PERIOD APRIL 2014. – APRIL 2015. GODINE

Datum: 29.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti,

Poštovani, u daljem tekstu se nalazi Izveštaj o radu Ministarstva omladine i sporta u prethodnih godinu dana.
Detaljnije

Udovičić: Želim da čujem glas sa terena!

Datum: 29.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti,

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Somboru. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i preko stotinu učesnika.
Detaljnije

Udovičić dodelio ugovore o stipendiranju u Novom Pazaru

Datum: 24.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručio je ugovore stipendistima Fonda za mlade talente u Novom Pazaru. Svečana dodela ugovora o stipendiranju održana je u Kulturnom centru
Detaljnije

Udovičić: Želja je da sport ne bude privilegija, već da bude dostupan svim građanima

Datum: 24.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Novom Pazaru. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i oko 100 učesnika.
Detaljnije

Održana Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu u Zvečanu

Datum: 23.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Prva javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Zvečanu. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i preko 70 učesnika.
Detaljnije

Udovičić dodelio ugovore o stipendiranju u Kosovskoj Mitrovici

Datum: 23.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručio je ugovore stipendistima Fonda za mlade talente u Kosovskoj Mitrovici. Svečana dodela ugovora o stipendiranju održana je u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Prištini.
Detaljnije

Stranica 1 od 5