Vesti - Oktobar 2014

Srbija učestvuje na prvim Evropskim olimpijskim igrama

Datum: 31.10.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić iskoristio je radnu posetu Azerbejdžanu za sastanak s predstavnicima organizacionog štaba prvih Evropskih olimpijskih igara koje će biti održane naredne godine u Bakuu. Sajmon Kleg, glavni operativac Igara, upoznao je ministra Udovičića sa napretkom u pripremama i organizaciji takmičenja.
Detaljnije

Udovičić sa ministrom sporta Azerbejdžana -  sportska infrastruktura u fokusu razgovora

Datum: 30.10.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

U okviru radne posete Azerbejdžanu ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas se sastao s azerbejdžanskim ministrom omladine i sporta Azadom Rahimovim. U razgovoru dvojice ministara posebno je istaknuta potreba za realizacijom memoranduma o saradnji dva ministarstva, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti sportske infrastrukture.
Detaljnije

Udovičić: Potrebe mladih postaju globalni prioritet

Datum: 28.10.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić predstavlja Srbiju na prvom velikom svetskom forumu o omladinskim politikama koji u Azerbejdžanu okuplja 700 učesnika iz 170 zemalja, među kojima i 80 ministara zaduženih za oblast omladine.
Detaljnije

Peruničić ugostio predstavnike Evropskog kriket Saveta

Datum: 28.10.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić primio je u svom kabinetu predstavnike Evropskog kriket Saveta i Kriket federacije Srbije sa kojima je razgovarao o razvoju kriketa u Srbiji i perspektivi malih sportova.
Detaljnije

Održan sastanak sa međunarodnim partnerima povodom razmatranja prvog nacrta nove NSM

Datum: 28.10.2014 | Kategorija: Omladina,

U Palati Srbija u organizaciji Ministarstva omladine i sporta održan je sastanak sa predstavnicima međunarodnih institucija i partnera na kome je razmatran prvi radni Nacrt Nacionalne strategije za mlade za period od 2015. do 2025. godine.
Detaljnije

Udovičić: Zajedništvom možemo mnogo

Datum: 27.10.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić nedavno je bio u Novom Sadu, u poseti Sportskom savezu Vojvodine. Tom prilikom pozvao je sve sportske organizacije da zajedno pospeše rad u ovoj oblasti.
Detaljnije

Mladi su važni za evropske integracije u oblasti životne sredine

Datum: 24.10.2014 | Kategorija: Omladina,

U Centru za promociju nauke održan je skup ''Mladi za životnu sredinu'', kome je prisustvovalo više od 50 predstavnika kancelarija za mlade, omladinskih uduženja iz cele Srbije i učenika beogradskih škola.
Detaljnije

Sagmajster predstavio planove za predstojeći period

Datum: 23.10.2014 | Kategorija: Sport,

Pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković sastao se sa Gaborom Sagmajsterom, vrhunskim sportistom u oblasti moto sporta.
Detaljnije

Stranica 1 od 4