Javni poziv za godišnje programe-projekte u oblasti sporta kroz učešće u izgradnji, opremanju i održavanju sportskih objekata na području Republike Srbije

Datum: 20.06.2014 | Kategorija: Sport konkursi,

Ministarstvo omladine i sporta raspisalo je Javni poziv za godišnje programe-projekte u oblasti sporta kroz učešće u izgradnji, opremanju i održavanju sportskih objekata na području Republike Srbije.

Godišnji programi-projekti moraju biti iz oblasti opšteg interesa u oblasti sporta utvrđenih Zakonom o sportu: Izgradnja, opremanje i održavanje sportskih objekata koji su od posebnog značaja za razvoj sporta na području Republike Srbije, vodeći računa o regionalnoj pokrivenosti.

Predlog programa-projektapodnosi vlasnik, odnosno korisnik zemljišta ili sportskog objekta uz saglasnost vlasnika zemljišta, odnosno sportskog objekta.

Opremanje sportskog objekta podrazumeva opremu koja se ugrađuje u sportski objekat i sa njim čini funkcionalnu tehničko – tehnološku celinu. Održavanje sportskog objekta, podrazumeva kapitalno održavanje u smislu izvođenja radova na rekonstrukciji, dogradnji, adaptaciji i sanaciji sportskih objekata.

Tekst poziva možete preuzeti ovde, a obrazac prijave ovde Nazad