Vesti - Januar 2016

Počeo treći ciklus programa "AmChamps - mladi lideri promena"

Datum: 30.01.2016 | Kategorija: Omladina,

Treći ciklus jedinstvenog godišnjeg edukativnog programa „AmChamps - Mladi lideri promena“ Američke privredne komore (AmChamp), koji treba da kroz pružanje praktičnih znanja i veština neophodnih za moderno poslovanje omogući perspektivnim studentima i mladim menadžerima da postanu lideri uspešne privrede Srbije, otvoren je svečano 27. januara 2016. godine.
Detaljnije

Isplaćene nagrade vaterpolistima za osvojeno zlato na EP u Beogradu

Datum: 29.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Nakon što su srpski "Delfini" drugi put zaredom odbranili titulu evropskog šampiona, i to u beogradskoj Kombank areni, pobedom nad Crnom Gorom u finalu 10:8, dobili su svoje zaslužene i obećane nagrade.
Detaljnije

"Radnom praksom do novih radnih mesta u Južnom Banatu"

Datum: 28.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Na završnoj konferenciji projekta „Radnom praksom do novih radnih mesta u Južnom Banatu“, koji je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta, prezentovani su rezultati istog i uručene su zahvalnice svim učesnicima na projektu – mentorskim preduzećima i praktikantima.
Detaljnije

Vaterpolistkinje za primer - pokazale veliki potencijal, hrabrost i želju za uspehom

Datum: 24.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Srpske vaterpolistkinje su na nedavno završenom Evropskom prvenstvu prikazale veliku borbenost i želju za uspehom, okupile veliki broj gledalaca na svojim utakmicama i takmičenje završile na devetom mestu. Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić bio je zadovoljan učinkom srpskih dama u bazenu, ali i ponašanjem van njega.
Detaljnije

Vaterpolisti šampioni Evrope - Bravo! Bila je privilegija gledati vas i podržavati!

Datum: 23.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Vaterpolo reprezentacija Srbije, pred 16.000 gledalaca u Kombank Areni pobedila je Crnu Goru u finalu Evropskog prvenstva i tako drugi put zaredom odbranila evropski tron. Tim povodom, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskom timu na osvajanju evropskog zlata.
Detaljnije

Novih 20 radnih mesta: Sombor stvara mlade agrobiznismene

Datum: 22.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je trodnevnu omladinsku konferenciju „Mladi i agrobiznis“ u Somboru, u okviru projekta "Mlad se promeni (za) posao pokreni - osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla“.
Detaljnije

"Istraži posao - pokreni posao"

Datum: 21.01.2016 | Kategorija: Omladina,

Pomoćnik ministra omladine i sporta, gospođa Snežana Klašnja otvorila je konferenciju povodom završetka projekta „Istraži posao – pokreni posao“, koji sprovodi Omladinski centar „Zajedno stvaramo...“ iz Niša u saradnji sa Mokrogorskom školom menadžmenta i Srpskom asocijacijom menadžera, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta.
Detaljnije

Učenici Matematičke gimnazije, osvajači šest medalja na Olimpijadi u Kazahstanu, stigli u Srbiju!

Datum: 20.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Na nedavno održanoj Međunarodnoj olimpijadi iz matematike, fizike i informatike u Kazahstanu tim Srbije, sastavljen od učenika beogradske Matematičke gimnazije, osvojio je šest medalja - tri zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane.
Detaljnije

Mladi slikar poklonio Udovičiću portret kao uspomenu na vaterpolo karijeru

Datum: 19.01.2016 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina, Sport,

Mladi akademski slikar iz Niša, Vukašin Stanković, čitavu seriju svojih slika posvetio je jednom sportu – vaterpolu. Vukašin se i sam bavio vaterpolom u kome je, kako kaže, pronašao inspiraciju za svoja dela. On je međutim sportu pristupio na drugačiji način.
Detaljnije

Stranica 1 od 2