Вести

zajednozamlade

Отворена конференција „Заједно за младе“

Датум: 28.09.2016. | Категорија: Битне информације, Омладина

Министар омладине и спорта Вања Удовичић отворио је данас у Сава центру, конференцију о омладинској политици у локалној заједници „Заједно за младе“ коју заједнички организују Стална конференција градова и општина (СКГО), Национална асоцијација канцеларија за младе (НАКЗМ), Кровна организација младих Србије (КОМС) и Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада (НАПОР), као део пројекта институционалне подршке СКГО.


solorano_udovicic

Удовичић и Солорано о наставку сарадње Србије и УН

Датум: 26.09.2016. | Категорија: Омладина

Министар омладине и спорта састао се данас са са сталном координаторком УН у Србији Иреном Војачковом Солорано. На састанку се разговарало о наставку и унапређењу сарадње у области омладине и спорта.


foto-vet-konf-sk

Реформом средњег стручног образовања за учење на радном месту

Датум: 23.09.2016. | Категорија: Омладина

Са идејом стварања заједничке визије образовања за практично знање и вештине, Немачка агенција за међународну сарадњу ГИЗ и Министарство просвете науке и технолошког развоја организовали су 20. и 21. септембра 2016. године међународну конференцију о стручном образовању и обукама.


Jpeg

Перуничић отворио хуманитарну манифестацију на Ади

Датум: 23.09.2016. | Категорија: Спорт

Државни секретар за спорт у Министарству омладине и спорта Предраг Перуничић отворио је хуманитарну манифестацију „Пронађимо нове наде“, која је посвећена младим особама са инвалидитетом, на Ади Циганлији.


OSCE

Изабран победнички есеј на конкурсу Мисије ОЕБС-а

Датум: 21.09.2016. | Категорија: Омладина

Мисија ОЕБС-а у Србији уз подршку Министарства омладине и спорта реализовала је конкурс за писање есеја на тему „Улога младих у спровођењу обавеза из људске димензије ОЕБС-а“, са циљем да се међу младима снажније промовишу вредности активног грађанства, учешћа млaдих и важности њиховог гласа.


nada-matic-borislava-peric-rankovic-rio

Удовичић честитао Нади Матић и Борислави Перић Ранковић

Датум: 17.09.2016. | Категорија: Битне информације, Спорт

„Ово је наша 9 медаља у низу, потврда да је тим Србије јачи и снажнији и да је обарањем рекорда са прошле Параолимијаде, на којој је освојено 5 медаља, тим који је вредно радио и много напредовао за ове 4 године! Нади и Борислави, нашим шампионкама, честитам на овом огромном успеху којим су показале свима како се бори […]Stranica 1 od 17612345...102030...Poslednja »