Udovičić razgovarao s turskim ministrom sporta

Datum: 22.11.2014 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je danas sa turskim ministrom sporta. Turski ministar izrazio je u ime svoje države duboko saučešće zbog tragične smrti navijača košarkaškog kluba "Crvena zvezda" Marka Ivkovića. On je tom prilikom rekao i da će nadležni organi Republike Turske sprovesti hitnu istragu kako bi se identifikovali i sankcionisali počinioci.

Ministar Udovičić tim povodom je izjavio:

„Očekujem od nadležnih organa Republike Turske da sprovedu istragu po hitnom postupku, da utvrde odgovornost svih za ovu tragediju i sve počinioce naoštrije kazne. Siguran sam da celokupna i domaća i svetska javnost, ne samo sportska, to očekuje od Republike Turske. Činjenica da je neko izgubio život na sportskoj utakmici je najstrašniji i najtragičniji poraz za sport, nešto što je do to mere nedopustivo i tragično da moraju da se preduzmu sve mere kako se nikada više ovako nešto ne bi dogodilo u sportu", poručio je Udovičić.

Srpski ministar omladine i sporta izrazio je najdublje saučešće porodici i prijateljima Marka Ivkovića i navijačima „Zvezde“.‎

Nazad