Predstavnici ministarstva i fonda na letnjoj skupštini Organizacije srpskih studenata u inostranstvu

Datum: 19.08.2015 | Kategorija: Omladina,

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) održala je, 15. avgusta 2015. godine, svoju redovnu letnju skupštinu u – OSSIlaciju, a istog dana upriličen je i svečani prijem u domu Narodne skupštine Republike Srbije uz prisustvo 180 zvanica.

Pored članova OSSI-ja prisutni su bili i predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Fonda za mlade talente Republike Srbije, kao i predstavnici diplomatskog kora, verskih zajednica, predstavnika institucija Republike Srbije, privrede, kao i prijatelji i saradnici OSSI.

Na svečanom prijemu u domu Narodne skupštine Republike Srbije predstavljeni su članovi Upravnog odbora a zatim i rad OSSI-a u prethodnih godinu dana. Prisutnima su se obratili Aleksandar Jakovljević, predsednik OSSI, Sonja Liht, direktorka Beogradskog fonda za političku izuzetnost, prof. dr Ana Trbović, jedna od osnivača OSSI 1997. godine, novi potpredsednik OSSI-a i Strahinja Matejić, student Kornel Univerziteta. Nagradu OSSI-evca godine poneo je Marko Pavlović, alumnista koji je implementirao najveći OSSI-ev projekat, podržan od strane Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbija u regionu, Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

Prisutnima se takođe obratio i OSSI alumnista Mihajlo Savkić koji je ispred generalnog sponzora OSSIlacije 2015, komapnije A.T. Kerni (A.T. Kearney) govorio o radu A.T. Kernia i saradnji sa OSSI-em. Nakon zvničnog dela, gosti su nastavili druženje u nešto neformalnijoj atmosferi tokom koktela.

OSSI 2

Svečanom prijemu u domu Narodne skupštine Republike Srbije ispred Ministarstva omladine i sporta prisustvovali su Snežana Klašnja, pomoćnik ministra za omladinu, Marija Mitić, posebni savetnik ministra omladine i sporta i Miloš Radosavljević, koordinator Radne grupe Fonda za mlade talente Republike Srbije.

Nazad