Усвојена листа прелиминарних резултата по конкурсу за стипендирање студија у иностранству за школску 2016/17. годину

Датум: 24.11.2016 | Категорија: Омладина,

Фонд за младе таленте при Министарству омладине и спорта са задовољством саопштава да je на 69. седници, одржаној 24. новембра 2016. године донета Одлука о усвајању Листе прелиминарних резултата по Конкурсу за стипендирање најбољих студената другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2016/17. годину.

На овогодишњи конкурс Фонда за младе таленте, који је трајао од 29. јула до 1. новембра 2016. године, пријавио се укупно 551 кандидат.

Рок за примедбе кандидата је 7 дана од дана објављивања Листе прелиминарних резултата, односно до 1. децембра 2016. године. Након рока предвиђеног за примедбе, Фонд за младе таленте усвојиће Листу добитника стипендије по наведеном конкурсу. Уколико више од 500 кандидата испуни све услове конкурса и достави потпуну документацију Фонд за младе таленте ће приликом усвајања Листе добитника стипендије кандидате рангирати у складу са критеријумима објављеним у тексту Конкурса. 

Увид у листу прелиминарних резултата конкурса можете погледати ОВДЕ.

Назад

Архива вести