Удовичић на отварању манифестације ,,Награда Београда 2015”

Датум: 28.06.2015 | Категорија: Активности, Спорт,

У организацији Спортског ауто и картинг савеза Србије, а уз подршку Ауто мото савеза Србије, АМС Осигурања, Спортског савеза Србије, Министарства омладине и спорта и Скупштине града Београда, легендарна кружна ауто трка ,,Награда Београда 2015” и ове године одржава се на чувеној стази Ушће.

,,Драго ми је што имам прилику да отворим легендарну кружну ауто трку “Награда Београда 2015”. Пре свега, радује ме што се ова манифестација, после велике паузе, поново одржава од прошле године, зато што је ова трка, поред тога што је атракција за љубитеље аутомобилизма, значајан симбол главног града“, рекао је министар омладине и спорта Вања Удовичић на отварању.

Министарство омладине и спорта подржало је ову традиционалну манифестацију. “Награда Београда 2015”, као традиционално европско такмичење у ауто спорту, бодује се за пласман Централно-европске зоне, као и за националне шампионате Србије, БиХ и Хрватске. На одушевљење заљубљеника у ауто спорт ове године биће отворене све класе и дисциплине, а самим тим и класа чувеног “фиће”, што се већ дуго није догодило, а представља праву атракцију.

Назад

Архива вести