Vesti - Bitne informacije

Sajam sporta potvrdio status vodeće sportske manifestacije u regionu

Datum: 27.11.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta, Predrag Peruniničić i direktor Sajma sporta, Nemanja Svjetličić, svečano su zatvorili Peti međunarodni Sajam sporta pod sloganom “Sport je zakon”.

Detaljnije

Udovičić o primeni novog Zakona o sportu

Datum: 26.11.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas  11. Nacionalnom seminaru Sportskog saveza Srbije na kome je glavna tema bila primena novog Zakona o sportu. Seminar se održao u okviru petog Međunarodnog sajma sporta.

Detaljnije

UDOVIČIĆ OTVORIO PETI MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA

Datum: 25.11.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić svečano je otvorio Peti međunarodni Sajam sporta. Sajam sporta pod sloganom „Sport je zakon“ održava se u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije od 25. do 27. novembra 2016. na Beogradskom sajmu.

Detaljnije

Udovičić: Đorđe - pravi primer svim mladima

Datum: 17.11.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić razgovarao je danas sa najboljim mladim naučnikom na svetu. Đorđe Ogrizović dobitnik je prestižne nagrade Svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine. Za najboljeg mladog naučnika na svetu proglašen je na 29. Međunarodnoj konferenciji mladih naučnika, nezvaničnom svetskom prvenstvu, za istraživanje načina prečišćavanje vode zagađene fenolom.

Detaljnije

Udovičić čestitao KOMS-u

Datum: 17.11.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je rukovodstvu i svim članovima Krovne organizacije mladih Srbije koja je danas, na Generalnoj Skupštini Evropskog foruma mladih, postala punopravni član najvišeg nezavisnog predstavničkog tela mladih u Evropi.
Detaljnije

Udovičić otvorio predavanje „Osnovne antidoping edukacije“ u okviru projekta Antidoping agencije RS „Vršnjačka edukacija“

Datum: 16.11.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić svečano je otvorio predavanje "Osnovne antidoping edukacije" u okviru projekta „Vršnjačka edukacija“.
Detaljnije

Diplomatski pasoši srpskim šampionima

Datum: 27.10.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić svečano je danas uručio diplomatske pasoše osvajačima medalja u individualnim sportovima na Olimpijskim igrama u Riju i Londonu, koji su time postali ambasadori dobre volje. Svečanosti su prisustvovali i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki.

Detaljnije

Udovičić na polaganju kamena temeljca za izgradnju Naučno-tehnološkog parka Univerziteta u Novom Sadu

Datum: 23.10.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao je danas polaganju kamena temeljca za izgradnju Naučno-tehnološkog parka Univerziteta u Novom Sadu.

Detaljnije

Udovičić na besplatnim lekarskim pregledima i motoričkim testiranjima za decu u Beloj Palanci

Datum: 19.10.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Sport,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić prisustvovao jebesplatnim lekarskim pregledima i motoričkim testiranjima za decu u SC „Banjica“u Beloj Palanci. U hali sportskog centra osim besplatnih pregleda održan je i javni čas  u okviru programa „Sport u škole“. Pored ministra omladine i sporta događaju je prisustvovao i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, kao i direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović.

Detaljnije

Rezultati Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou

Datum: 17.10.2016 | Kategorija: Bitne informacije, Omladina, Omladina konkursi,

Ministarstvo omladine i sporta donelo je odluku o dodeli finansijskih sredstava za programe i projekte od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora koje će sprovoditi lokalne samouprave.

Detaljnije

Stranica 1 od 11