Udovičić: Spremni smo da oborimo rekord

"Na 25 dana od Olimpijskih igara možemo reći da smo na odličnom putu da na Olimpijskim igrama ostvarimo najbolji rezultat do sada. Više puta sam rekao da smo spremni da oborimo rekord po broju osvojenih medalja, najviše očekujemo od onih koji su nas navikli na medalje, ali i na one koji su imali neverovatne rezultate u poslednje tri godine, posebno mislim na pojedinačne sportove", rekao je Udovičić .

Udovičić je istakao da je država Srbija uradila sve što je do nje, da su ispunjeni svi zahtevi sportista i trenera, te da naši sportisti mogu spokojno da idu na predstojeće Olimpijske igre.

"Kao odgovorna vlada bilo bi neodgovorno da menjamo neke stvari koje smo uspostavili", istakao je Udovičić i dodao da se nagrade sada isplaćuju u rekordnom roku, a da su povećane novčane nagrade za medalje na Olimpijskim igrama.

Udovičić kaže i da optimizam za dobre rezultate na Olimpijskim igrama daju i do sada u ovoj godini osvojenih 20 medalja, što pokazuje da sportisti nastavljaju trend osvajanja vrhunskih rezultata.

On je naveo i da je jedan od glavnih strateških ciljeva da se u Srbiji organizuje što veći broj međunarodnih takmičenja.

Top