Vesti - April 2015

IZVEŠTAJ O RADU MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA ZA PERIOD APRIL 2014. – APRIL 2015. GODINE

Datum: 29.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti,

Poštovani, u daljem tekstu se nalazi Izveštaj o radu Ministarstva omladine i sporta u prethodnih godinu dana.
Detaljnije

Udovičić: Želim da čujem glas sa terena!

Datum: 29.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti,

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Somboru. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i preko stotinu učesnika.
Detaljnije

Udovičić dodelio ugovore o stipendiranju u Novom Pazaru

Datum: 24.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručio je ugovore stipendistima Fonda za mlade talente u Novom Pazaru. Svečana dodela ugovora o stipendiranju održana je u Kulturnom centru
Detaljnije

Udovičić: Želja je da sport ne bude privilegija, već da bude dostupan svim građanima

Datum: 24.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Novom Pazaru. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i oko 100 učesnika.
Detaljnije

Održana Javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu u Zvečanu

Datum: 23.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Sport,

Prva javna rasprava o Nacrtu zakona o sportu održana je danas u Zvečanu. Javnoj raspravi prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, državni sekretar za sport Predrag Peruničić, pomoćnik ministra za sport Uroš Zeković, ostali članovi Radne grupe za izradu Nacrta zakona o sportu i preko 70 učesnika.
Detaljnije

Udovičić dodelio ugovore o stipendiranju u Kosovskoj Mitrovici

Datum: 23.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručio je ugovore stipendistima Fonda za mlade talente u Kosovskoj Mitrovici. Svečana dodela ugovora o stipendiranju održana je u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Prištini.
Detaljnije

Borovčanin: Studenti mogu da menjaju Srbiju!

Datum: 22.04.2015 | Kategorija: Omladina,

Državni sekretar za omladinu Nenad Borovčanin izjavio je danas da su nas poslednjih decenija poplavili nestručnost, neznanje i nemoral koji su ostavili dubok trag i ogromnu količinu društvenog mulja. Otvarajući „Privredni forum mladih 2015“, Borovčanin je poručio da mlade generacije mogu da očiste Srbiju i sebi obezbede normalnu budućnost.
Detaljnije

Održana konferencija "Divac omladinski fondovi"

Datum: 22.04.2015 | Kategorija: Omladina,

Pomoćnik ministra Snežana Klašnja otvorila je danas, 21. aprila, konferenciju „Divac omladinski fondovi“, koja je održana u Impakt Hubu u Beogradu.
Detaljnije

Potpisan Sporazum o saradnji Fonda za mlade talente i Politike

Datum: 22.04.2015 | Kategorija: Aktivnosti, Omladina,

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i direktorke Politike Mira Glišić – Simić i Nina Samardžić, potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji Fonda za mlade talente i Politike.
Detaljnije

Stranica 1 od 4