Usvojena Lista preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje studija u inostranstvu za školsku 2017/18. godinu

Fond za mlade talente pri Ministarstvu omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je na 75. sednici, kojom je predsedavao Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, održanoj 23. novembra 2017. godine doneta Odluka o usvajanju Liste preliminarnih rezultata po Konkursu za stipendiranje najboljih studenata drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2017/18. godinu.

Na ovogodišnji konkurs Fonda za mlade talente, koji je trajao od 12. avgusta do 1. novembra 2017. godine, prijavilo se ukupno 539 kandidata.

Lista preliminarnih rezultata objavljena je na internet stranici Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije – www.mos.gov.rs  i Fonda za mlade talente – www.fondzamladetalente.rs

Rok za primedbe kandidata je 7 dana od dana objavljivanja Liste preliminarnih rezultata, odnosno do 1. decembra 2017. godine. Nakon roka predviđenog za primedbe, Fond za mlade talente usvojiće Listu dobitnika stipendije po navedenom konkursu. Ukoliko više od 500 kandidata ispuni sve uslove konkursa i dostavi potpunu dokumentaciju Fond za mlade talente će prilikom usvajanja Liste dobitnika stipendije kandidate rangirati u skladu sa kriterijumima objavljenim u tekstu Konkursa.

Uvid u listu preliminarnih rezultata konkursa možete izvršiti OVDE.

 

Top