U KORAK SA ŠAMPIONSKIM CILjEVIMA - za sport dostupan svima i uvek

Ministar Udovičić danas je posetio sportski centar „Milan Gale Muškatirović”, gde je u koordinaciji Ministarstva omladine i sporta i Vaterpolo saveza Srbije postavljen balon na bazenu.

Tom prilikom ministar se uverio u odlične uslove za treniranje i rekreativno bavljenje sportom koji novopokriveni olimpijski bazen nudi.

„Posebno mi je zadovoljstvo, kao bivšem kapitenu, što sam danas na treningu seniorske vaterpolo reprezentacije koja i ovde u novootvorenom balonu sportskog centra „Milan Gale Muškatirović” od sada ima najbolje uslove za pripreme i trening tokom cele godine. Ovakvi projekti obezbeđuju ne samo bavljenje vrhunskim, već i rekreativnim sportom. Ministarstvo omladine i sporta će nastaviti sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu, jer ulaganje u sport je investicija za budućnost i u sportu, ali i u zdravstvenom smislu”, izjavio je ministar Udovičić.

Balon kojim je prekriven spoljni olimpijski bazen SRPC „Milan Gale Muškatirović” dao je dodatnu vrednost tom objektu, pružajući mogućnosti da profesionalni sportisti i rekreativci imaju idealne uslove za bavljenje sportom tokom cele godine.

 

Top