Sagmajster predstavio planove za predstojeći period

Sagmajster je pomoćniku ministra predstavio planove za dalja takmičenja, istakavši zahvalnost na podršci Ministarstva omladine i sporta aktivnostima njegovog tima u prethodnom periodu.

Sagmajster je sedam godina uzastopno bio učesnik Dakar relija, a očekuje se njegovo učešće i u narednom izdanju ovog takmičenja. Višestruki je prvak države u moto krosu i dobitnik je Zlatne kacige, koju dodeljuje Moto savez Srbije. Gabor Sagmajster je nagrađen i Majskom nagradom, jednim od najvećih nacionalnih priznanja u oblasti sporta.

Pomoćnik ministra Uroš Zeković rekao je da Ministarstvo omladine i sporta prepoznaje vrhunske vrednosti i rezultate koje postižu naši sportisti.

„Izuzetno cenimo angažovanje naših sportista koji, ne samo kroz sportski rezultat, već i kroz jedan vid međunarodne saradnje, predstavljaju našu državu u najboljem svetlu, stvarajući dobru sliku i promovišući prave vrednosti“, kazao je Zeković iskoristivši priliku da Sagmajstera pozove na Sajam sporta koji se krajem novembra održava u Beogradu.

Top